הקשר בין הפרשות להיריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/02/2007 | 13:22 | מאת: נילוס

אני בת 26, חצי שנה אחרי לידה רגילה ולוקחת גלולות מליאן. בשבוע האחרון הופיעו לי הפרשות חומות וקצת דם בהפרשות. להערכתי אלה היו ימי הביוץ שכן אני אמורה לקבל מחזור עוד שבוע וחצי בערך. האם יכול להיות שמדובר בהיריון? האם זהו אחד התסמינים? או שאולי זו דלקת? נ.ו

05/02/2007 | 17:58 | מאת: איה

אם את אמורה לקבל עוד שבוע וחצי בהחלט יתכן שזה הריון (דימום של השתרשות) יחד עם זה את לוקחת גלולות כך שהסיכוי להריון אמנם קיים אבל קלוש. אינני רופאה, ממליצה ללכת לרופא הנשים לבדיקה! אולי יך פצע או משהו שיבדוק אותך

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה