אני לא יודעת כבר מה לעשות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/01/2007 | 09:49 | מאת: אהובה

אני לא יודעת מה לעשות אני מנסה להכנס להריון 7 חודשים ולא יוצא הרופא אמר לי אין לך מימה להיכנס ללחץ כי עושים בדיקת פוריות רק אחרי שנתים . מה שאני לא מבינה יש לי כול חודש חלק מסימנים להריון כמו חולשה כאבי בטן כאבי ראש וכרגיל אני מקבלת מחזור בסוף החודש אני כבר לא יודעת מה לחשוב תולכלו אולי לעזור לי בבקשה

19/01/2007 | 16:00 | מאת: צביה רן

אהובה, תחשבי שבשבעה חודשים היו בסך הכל (בערך) שבעה ימים שבהם היה לך סיכוי להרות. זה נקרא הרבה? האם המחזור שלך סדיר? אם כן, סביר להניח שהיום ה-14 מאז המחזור (בהנחה שהמחוזר שלך בן 28 יום), הוא יום הביוץ והוא היום המתאים להרות, או יום לפניו. בינתיים, תיהנו את ובעלך ואהבה ומיחסי מין טובים ויפים. אין צורך בלחץ, הוא רק עלול להוציא את הכיף. מאחלת לך חיים יפים וטובים, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

19/01/2007 | 18:46 | מאת: אהובה

קודם כול תודה רבה. יש לי עוד שאלה אני לא יודעת מתי יום הביוץ אם לפני שלושה חודשים המחזור שלי היה ב2 ולפני חודשים ב6 ולפני חודש ב2 מתי יום הביוץ שלי אם תוכלי לעזור לי בזה

19/01/2007 | 17:47 | מאת: איריס

אהובה, אני מציעה לך לקרא את המאמר של פרופ' זיידמן - מדריך לזוג המתחיל - http://www.baby4u.co.il/articles/?id=9 תמצאי שם תשובות להרבה שאלות. בהצלחה!!! לצביה - למרות שאני לא רופאה, ועל סמך דברים של די הרבה רופאים - שתי הערות לדברייך: זה נכון שבמקרה של מחזור בן 28 יום הביוץ צפוי להיות ביום ה-14 בערך... אך: עקרונית, במחזור תקין ובריא, ומכיון שרבות מהנשים המחזור שלהם אינו בדיוק 28 יום , הכלל הוא שהביוץ מתרחש כ-14 יום *לפני* קבלת הווסת הבאה . ודבר נוסף - החלון הפורה (כפי שגם את יכולה לקרא בדבריו של פרופ' זיידמן) הוא במשך כמה ימים (כ-5) לפני הביוץ וביום הביוץ עצמו ואולי גם ביום שלאחריו.

19/01/2007 | 18:07 | מאת: צביה רן

י

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה