חרדות בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/01/2007 | 10:05 | מאת: הדר

הי רק לשמוע שזה לא משהו אישי שלנו, התבשרנו הבוקר שאנחנו בהריון ובת הזוג שלי בימים של חששות מהעתיד, פחדים על פרנסה ועבודה. למרות שהמציאות היא אחרת. זה חלק משינויים הורמונליים, ככה זה בתחילת הריון? זה הריון שני שלנו, ובראשון לא עלה העניין. תודה הדר

10/01/2007 | 07:26 | מאת: צביה רן

הי הדר, מזל טוב לכם. האם אשתך חששנית מטבעה? האם יש לה חרדות נוספות או שרק עכשיו זה מתחיל. במקרה של חרדות לפרנסה ולעתיד, אולי זה זמן מצויין לעשות תוכנית של מטרות לטווח הקרוב והרחוק, לבדוק לכמה כסף אתם זקוקים בכל חודש ולהראות לה את תזרים הכספים הצפוי. אני בטוחה שכשהיא תראה זאת ולתוכנית יהיו קווים ברורים, היא תוכל להירגע. חשוב שהיא תוכל להרגיש חופשיה לדבר על הדברים. אם היא טיפוס שצריכה לשלוט בכל פרט ויש לה פחדים מהלא ידוע, אולי כדאי להיעזר בעזרה מקצועית. מאחלת לכם הריון נפלא צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה