מתים מפחד מהברית

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/12/2006 | 23:38 | מאת: יונתן

אמיתי שלנו נולד לפני שבוע בדיוק, ביום שבת שעבר. עד עתה טרם התקשרנו למוהל כלשהו, מתוך פחד טמיר של שנינו מהדבר האיום הזה. הוא כל כך מקסים ושליו ואהוב ותמים שאנחנו ממש נקרעים. אשתי בוכה בכל פעם שהנושא עולה, ואני יודע שאם חו"ח יקרה משהו - זה הסוף שלי, כי מבחינתה אין ברית וזה בעיקר הלחץ שלי. מה עושים?

17/12/2006 | 12:44 | מאת: איה

ראשית מזל טוב להולדת אמיתי (שם מדהים) הייתי בסרט הזה לפני כשנתיים וחצי עם בני קסם מתתי מפחד, לכן בחרנו רופא מוהל שעשה עבודה מצוינת התינוק לא הרגיש כלום!!!! (יש זריקת הרדמה) רק אחרי שההרדמה פגה יש בכי אבל בגדול עבר בשלום. מצ"ב לך אתר של הרופא http://www.doctor-mohel.com/ השיקול שלנו מעבר ליהדות היה שלא יהיה יוצא דופן בין חבריו בכיתה/צבא וכד'.... בהצלחה!

17/12/2006 | 19:18 | מאת: צביה רן

נכון שיש תקלות בבריתות, אבל רוב הבריתות בארץ מבוצעות כהלכה. נסו למצוא מוהל מאד מנוסה, דברו אותו בטלפון, ספרו לו על החששות, ותנו לו להרגיע אתכם. תוכלו לבדוק את התינוק מדי כמה שעות, אם הוא משתין, אם הוא רגוע, וחס וחלילה בתקלה הכי קטנה תוכלו להגיע לבית החולים. בנוסף, ממליצה לכם לקחת תמצית רסקיו רמדי לפני הברית עצמה. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה