לאחר הפסקת הריון מפחדת מהריון נוסף

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/12/2006 | 08:05 | מאת: ורד

שלום, לפני שנה הייתי בהריון. בשבוע ה- 22 עברתי הפסקת הריון מכיוון שהעובר היה עם תיסמונת דאון. בהריון עצמו הייתי עם חרדות מאוד קשות, זה התבטא בחוסר שינה, אי יכולת לשבת, אי יכולת לשכב, ובכי אין סופי. הייתי מטופלת אצל פסיכולוגית, ומשם הופנתי לפסיכאטר ונטלתי כדורים בשם פלוטין. היום, אני מאוד רוצה תינוק, אך מפחדת מאוד מההריון ומהבדיקות. יש לי ילד בן 6 שממש מבקש ומתפלל לתינוק בבית.

12/12/2006 | 12:31 | מאת: צביה רן

ורד יקרה, כמעט כל הריון מלווה בחששות, גם אצל האשה הבריאה והחזקה ביותר. אנחנו מתחילות הריון ובעצם מתחילות חוויה מסתורית לחלוטין, בתקוה, שבסוף יוולד ילד בריא. תודה לאל, שיש היום בדיקות המונעות מחלק העוברים הלא בריאים להיוולד. אף אחד לא יכול להבטיח לך שום דבר לגבי ההריון הבא. השאלה היא כמה את מוכנה להכנס שוב להרפתקה, ולעבור את כל הבדיקות שיבטיחו לידת תינוק בריא. אני ממליצה מאד לנסות שוב לקבל טיפול בשיחות כדי להחזיר אליך אמונה בעצמך ובתהליך, כי ככל שתחכי עלול להיות קשה יותר. אני מאחלת לך שתעשי בכל זאת את הצעד שעד כל כך רוצה לעשות אך חוששת ומאחלת לך הריון בריא ותקין, ולידת התינוק אליו את מייחלת. כל טוב, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה