תינוק בוכה בלילות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/11/2006 | 10:25 | מאת: שרית

שלום רב. בני בן חצי שנה ,בלילות האחרונים הוא קם בוכה פעמיים בלילה ולא על מנת לאכול ממה זה נובע? הוא לוקח מוצץ ומיד נרגע.. אגב,איך אפשר להרגיל ילד בגיל זה למצב שבו הוא לא יאכל בלילה,והאם זה בסדר לא לתת לו לאכול אם הוא הולך לישון ב8 וקם ב7? זה לא המון זמן ללא אוכל???? אודה על תשובותיכם שגית

20/11/2006 | 21:35 | מאת: איה

שלום לך כאן פורום חרדות מהריון ולידה לבכי של תינוקך יכולות להיות סיבות רבות כאבים כגון שיניים משהו שמפריע אנא שאלי בפורום המתאים לשאלותהורים

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה