דיכאון לאחר לידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/11/2006 | 14:10 | מאת: m

היי, הייתי רוצה לקבל פרטים על קבוצת תמיכה של נשים שעוברות דיכאון לאחר לידה. האם במקרים כאלו עדיף טיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי ואם כן אז אודה לשמות של מטפלים טובים באיזור המרכז. אשמח לקבלת תשובה בהקדם. תודה

08/11/2006 | 14:47 | מאת: צביה רן

לדעתי, מה שחשוב בדיכאון לאחר לידה הוא קודם כל טיפול נפשי/רגשי, ובוודאי תוכלי לקבל אותו דרך קופת החולים שלך. מה שחשוב הוא לקבל את הטיפול המועד הקרוב ביותר לזיהוי התופעה. קבוצת תמיכה איננה קבוצת ריפוי. זה יכול לעזור בנוסף לטיפול הפרטני שתקבלי. אם את פתוחה לטיפולים אלטנטיביים כתבי לי למייל: [email protected] ואוכל להמליץ לך אופציות בתחום זה באזור ת"א. מאחלת לך החלמה במהרה צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה