בדיקות יתר והקשר להיפוכונדריה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/10/2006 | 22:50 | מאת: ווקר

האם יש דבר כזה היפוכונדריה בהקשר של עובר? אישתי רוצה לעשות את כל הבדיקות האפשריות שאפשר להמציא: שקיפות עורפית, סקירת מערכות מוקדמת, מי שפיר, סקירת מערכות מאוחרת וכו' האם עודף בדיקות שזה לא מסוכן לעובר? האם רצוי לדלג על בדיקות או מומלץ לעשות את כולם? אני שואל את השאלות הללו, לא במונחים כספיים אלא במונחים בריאותיים פרופר?? אודה לכם אם תוציואו אותי מהפלונטר ... -תודה- מראש, ווקר

09/10/2006 | 20:48 | מאת: איה

גם אני וגם צביה לא רופאות. בגדול אלה הבדיקות המקובלות בקרב נשים .... לא ידוע לי על בעיה איתן......אנא ברר בפורום רפואת נשים אגב, מאוד טבעי שאישתך תרצה לעשות כמה שיותר בדיקות מאוד מקובל היום... אני אישית נמנעתי ממי שפיר שלה כן יש סיכון של 1:200 להפלה ואם אין חשש למום לא רואה צורך..

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה