טיפול אלטרנטיבי לחרדה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/09/2006 | 14:27 | מאת: מורן

שלום, אני בשבוע 33 להריון. עד לפני שלושה שבועות היה לי הריון נהדר ולאחרונה נכנסתי לחרדה גדולה אשר מלווה בחשיבה אובססיבית - דפוסי חשיבה מעוותים אשר חוזרים על עצמם. אני מכירה זאת מהעבר וזה קורה לי בתקופות של אי וודאות וסטרס. התחלתי בטיפול סרוקסט לפני מספר ימים. אני מאוד מעוניינת לשלב טיפול אלטרנטיבי - האם את ממליצה על ביו פידבק או היפנוזה או אחר. בעיקר להורדת החשיבה האובססיבית אשר היא זו שמכניסה אותי לחרדה רבה. תודה.

19/09/2006 | 19:10 | מאת: צביה רן

למורן שלום רב, ביופידבק נשמע טוב, גם דמיון מודרך ופרחי באך, ואפילו פסיכולוג טוב. הרבה בריאות צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה