פחד קשה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

13/09/2006 | 10:24 | מאת: רוני

היי, אני בת 29. יש לי בעיה מוזרה ביותר- אני לא בהריון, עדין לא נשואה כך שלא ניסיתי להרות- ואני פ ו ח ד ת ברמות קשות שדוקא לי תהיה בעיה להיכנס להריון. בבדיקה שגרתית מצאו אצלי שרירן קטן ולמרות שהרופאים אומרים לי שהוא קטן וחסר חשיבות- זה פתח אצלי תיק עם פחדים שאפילו לא ידעתי על קיומם. אני כל היום משוטטת בפורומים של פוריות וכבר מבינה בכל הנושא, וסוחבת אתי את הפחד המעיק הזה כל היום. זה ממש סיוט ואני חוששת שזה יהפוך לממשי אם אני אחשוב על זה ככ הרבה ואולי זה בעצם תחושה מוקדמת.... לא יודעת. האם זה הגיוני בכלל? לפחד עוד לפני הנסיון?

13/09/2006 | 16:14 | מאת: צביה רן

רוני, אני ממליצה לך להיפגש עם גניקולוג שישב ויסביר לך בדיוק מה קורה לגוף שלך ומה צריך לעשות עם בכלל. האם היו לך פחדים מהריון ולידה לפני הממצא? צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

13/09/2006 | 23:11 | מאת: רוני

לא מצאתי את הגיניקולוג שיש לו את הסבלנות להרגיע ולהסביר לי למרות שזה הדבר היחידי שאני צריכה- 2 רופאים שהלכתי אליהם אמרו לי שאני סובלת מפחדים וחרדתית. אני יכולה להבין ולקבל ביקורת זו אבל מי מאיתנו לא היתה חרדתית בכל הנוגע לפוריות שלה ולדברים שקורים לה ברחם והיא לא מבינה למה...... יהיה בסדר, אני אמצא כבר את התשובות שלי. תודה

14/09/2006 | 19:53 | מאת: איה

חרדה ופחד הם לא דברים ראציונלים, כלומר הם בלתי נשלטים ועל אף שאת מתארת את הפחד שלך כ"בעיה מוזרה מאוד" ושואלת האם זה הגיוני בכלל את פוחדת וזה לגיטימי! אין הסבר הגיוני ראציונלי לחרדה וברור שהממצא הזה גרם לך לחשוש ולפחד יש דרכים רבות להתגבר על פחד! ללמוד על הגוף שלך זה אחד מהם כמו שהציעה צביעה אבל יש דרכים נוספות להרגעה שלך!!! איה

14/10/2006 | 17:27 | מאת: אן

רוני, אני מבינה שקשה לך, אפילו שאת בעצמך לא מבינה למה. אולי תנסי מדיטציות ושיכנוע עצמי, כי גישה חיובית זה מאוד חשוב. את לא צריכה לחיות אם החרדות האלו. בהצלחה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה