שינה על הבטן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

24/08/2006 | 23:40 | מאת: שרית

שלום לכן. בני היום בן 3 חודשים בדיוק. תמיד אמרו לי בטיפת חלב שאסור להשכיב אותו על הבטן מחשש ל"מוות בעריסה" חלילה. האם מותר כבר בגיל כזה להשכיב על הבטן? ואם לא,אז באיזה גיל זה כבר אפשרי? תודה..

25/08/2006 | 00:15 | מאת: צביה רן

השבוע, במוסף בריאות של ידיעות אחרונות התייחסו לעניין. לצערי לא שמרתי את העתון. אחת ההצעות היתה להדק את השמיכה למזרון, כך שהתינוק לא יוכל להיחנק ממנה. להרחיק צעצועים שעלולים לסכן אותו, ולא לתת מוצץ בזמן השינה. כשאני גידלתי את ילדי, וזה היה לפני למעלה מ-20 שנה, רוב ההורים השכיבו את ילדיהם על הבטן. ושאלה: האם יש סיבה מיוחדת שאת רוצה להשכיב אותו על הבטן? האם בזמן ערות את משכיבה אותו על הבטן? צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה