מה זה טיפול בפרחי באך ורייקי?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

22/08/2006 | 20:59 | מאת: תמי

22/08/2006 | 21:56 | מאת: צביה רן

לתמי שלום, פרחי באך הן תמציות של 37 פרחים של צמחים ועצים ועוד תמצית אחת העשויה ממים שעוברים דרך סלע. התמציות נועדו לטיפול רגשי ומה שמפעיל את הטיפול הוא האנרגיה של הפרחים ולא התכונות הבוטניות. לדוגמא: אם אדם מלא כעסים, עם הוא סובל מפחדים, מחרדות, מחרדת נטישה, מדאגנות יתר, מפחד מכישלון, מדיכאון, מהססנות, מריחוף, מתקיעות, לכל אלה יש מענה בתמציות. הטיפול נערך באמצעות שיחה ועוד טכניקות נוספות שבסופה מרכיב המטפל תמצית המתאימה לאותו מטופל, לאותו זמן. אני אישית עובדת בדרך כלל עם 7 תמציות בפורמולה אחת. הטיפול ברייקי הוא טיפול אנרגטי, כשהמטפל הוא כלי להעברת אנרגיה למטופל. הטיפול מאזן את מרכזי האנרגיה בגוף ומרגיע. אשמח לענות לשאלות נוספות. צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

22/08/2006 | 22:28 | מאת: מירי

יש לי הרבה שאלות --- הטיפול ברייקי: א.. מה זה "המטפל הוא כלי להעברת אנרגיה למטופל". תכלס, איך הוא עושה זאת - בשיחות, בידיים, באמצעות העיניים ? ב. מה זה "מרכזי האנרגיה בגוף"? ג. איך אפשר למדוד או להעריך איזון והרגעה של מרכזי האנרגיה? הרי זה לא משהו מדעי, גם לא ניתן למדידה , זה משהו ברוח, בנפש.... הטיפול בפרחי באך: ד - מה עם תמציות הפרחים - בולעים אותם?, מריחים אותם? ה - טיפול בפרחי באך "באמצעות שיחה ועוד טכניקות נוספות". מהן הטכניקות הנוספות ? ו -- מה זה "אנרגיה של הפרחים"? ז = ומה זה "מים שעוברים דרך סלע" איזה סלע? מה התכונות המיוחדות של הסלע? סלעים שנמצאים רק במקום מסויים בעולם? מצטערת על השאלות הרבות, אבל לא הצלחתי להבין את ההסבר שלך.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה