לאחר לידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/06/2006 | 13:40 | מאת: חנה

ילדתי לפני שבועיים בזירוז לידת ואקום עשו לי הרבה תפרים בשל חתך וקרעים כואב לי עדיין כל האזור למטה ואתמול גם שרף לי קצת כשעשיתי פיפי, בנוסף, בזמן יציאות עדיין כואב לי כנראה באזור פי הטבעת 1) כבר עברו שבועיים מהלידה, מתי זה יעבור אני מפחדת שחס וחלילה לא יכאב בקיום יחסי מיון כשיגיע הזמן בע"ה 2) בנוסף, כמה זמן נמשכים הדמומים וההפרשות? 3) כמה זמן אחרי הלידה בערך מקבלים מחזור במידה ולא מניקים? אשמח להתייחסותך לשלושת השאלות תודה רבה

21/06/2006 | 14:22 | מאת: איה

בעקרון אין זה הפורום המתאים אבל אם כבר שאלת ראשית מזל טוב ענקי!!!! 6 שבועות אחרי לידה נחשבים עדין משכב לידה! אסור לקיים יחסי מין וכל גוף האישה עדיין מתאושש בתק' הזאת עדיין יש דימומים 8-9 שבועות אחרי כן בא מחזור אם לא מניקים מקווה שעזרתי איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה