נטילת תרופות בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/02/2020 | 20:40 | מאת: NOT_FOUND

לילה טוב לכולם אני בהריון נוטלת סרנדה שלפני יומים העלו לי מינון כי לא היה שיפור אז העלו מ50 ל100 עדין אין שיפור לוקחת גם כל יום מג 1 לורווין ויוצא לפעמים שפעמים ביום עד כמה זה באמת מסוכן לעובר כבר מיואשת חרדות יש מישהי שבמצב דומה לשלי

11/02/2020 | 12:13 | מאת: ד"ר אייזנברג-רומנו גבי

שלום רב התרופות שאת נוטלת מותרות לאחר התייעצות עם הרופא המטפל לשמוש בהריון.מציעה לך להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי חששותיך ובמידת הצורך לקבל הסבר נוסף לגבי ההשלכות האפשריות של הטיפול התרופתי על הריון,לידה והנקה. בברכה דר'גבי אייזנברג רומנו

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה