חרדות בהריון הריון ראשון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

02/06/2018 | 15:34 | מאת: חרדות בהריון

אז ככה אישתי בהריון ראשון והיא השתמשה בכדור ציפרלקס והפסיקה על דעת עצמה לפני ההריון כי הרגישה שהיא לא צריכה בזמן ההריון התחילה בחילות והקאות במשך כל היום ומכאן נכנס לו התקפי החרדה אקב כל התחילה ליטול שוב תכדורים ציפרלקס והתקפי חרדה לא פוסקים שפשוט היא הגיע למצב שהיא ממש מפחדת מהריון ואני במצב שאני כבר לא יודע מה לעשות אשמח אם תעזרו לי בזה תודה עומר

07/06/2018 | 15:10 | מאת: ד"ר גבי אייזנברג רומנו

עומר שלום הטיפול התרופתי אינו משפיע באופן מיידי. טווח תחילת ההשפעה הוא בין שבועיים לשישה שבועות. ישנן תרופות היכולות להקל על החרדה באופן נקודתי ומותרות לשימוש בהריון. כמו כן טיפול פסיכולוגי מסוג CBT יכול לעזור במקרים של חרדה. מציעה לפנות לעזרה מקצועית בכדי שניתן יהיה לסייע ולהתאים לזוגתך טיפול המותאם לצרכיה. בברכה דר' גבי אייזנברג רומנו

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה