חרדות בהריון- שבוע 25-עזרה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/05/2017 | 06:24 | מאת: גל

שלום רב, אני בת 34 בהריון ראשון שבוע 25. תמיד הייתי טיפוס לחוץ מאוד וחרדתי אך בהריון מצבי החמיר. אני במתח וחרדה בעיקר בלילות. קראתי שמצבים כאלה בהריון יכולים לגרום לאוטיזם , זה הפחד הגדול ביותר שלי- מה שמגביר את החרדה. כלומר נקלעתי למצב שבו הפחד מהחרדה רק מגביר את החרדה. האם מאוחר מדי לטיפול תרופתי והנזק לעובר כבר נגרם? מה לדעתך עלי לעשות? רב תודות

25/05/2017 | 14:42 | מאת: דר' גבי אייזנברג רומנו

שלום גל קודם כל חשוב לציין כי קריאה חייבת להיות במקורות מוסמכים ולא חומרים המפוזרים באינטרנט באופן לא מקצועי המלבים את החרדה. שנית בהחלט ניתן לטפל, גם בשלבים מתקדמים של הריון במידה וחומרת ההפרעה מצדיקה זאת. הטיפול יכול לכלול טיפול תרופתי,טיפול פסיכולוגי או שילוב של שניהם.מציעה לך לפנות לפסיכיאטר המתמחה בבריאות הנפש של האישה (קיימות מסגרות ציבוריות ופרטיות) ולהתייעץ. בהצלחה דר' גבי אייזנברג רומנו

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה