טיולים ליליים אל מיטתי...

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/06/2005 | 01:22 | מאת: דגנית

שלום רב אני אמא ל4 ילדים תאומים בני 9 וחצי בן בן 7 ובת בת שנתיים הם הולכים לישון כל ערב באותו טקס לילה טוב נשיקה חיבוק לפעמים עוד לילה טוב אחד כמובן שלקח לנו זמן להגיע למצב אידיאלי זה אך הגענו. הבעיה מתחילה בסביבות השעה 3-4 בלילה פתאום מתחילה נדידת העמים... אחד קם ויושן בספה השני מגיע אלי למיטה בשקט כזה שלפעמים רק בבוקר אני מגלה אותם שם כך גם השלישית וכך גם הרביעית כשאני קמה בבוקר אני אף פעם לא יודעת מי יושן ואיפו כווולם החליפו מקומות . כשהם היו קטנים הם ישנו איתי במיטה אך בגיל שנתיים חדלו לפעמים אני חושבת שאולי זה מאז איני יודעת מה לעשות אני מנסה להחזיר אותם למיטה שלהם אך לא תמיד יש לי את הכח להרים אותם(אני סובלת מהגב)וכשהם ישנים בספה אני לא מודעת לכך למה הם ממשיכים לקום כל לילה ? ומה אני כולה לעשות כדאי למנוע את זה?

27/06/2005 | 18:03 | מאת: מור וכסמן

שלום רב, דבר ראשון אני אפתח בשאלה - מדוע לשנות את זה ? לא שאני מביעה כאן דעה. אני באמת שואלת האם זה עד כדי כך מפריע לך כדי לשנות ? לפני שאת עונה חשוב לקחת בחשבון ששינוי הוא דבר שדורש כוחות ומאמץ. האם זה שווה כאן ? במידה שאת חושבת שכדאי להתאמץ כדי לשנות ואת באמת מאמינה שתצליחי להיות עקבית (כדי להשיג שינוי,כל שינוי,העיקביות היא מאוד חשובה),אנא ספרי מה ניסית לעשות לגבי זה עד היום והאם משהו מזה הצליח,אפילו אם לזמן מוגבל. מור.

28/06/2005 | 08:57 | מאת: דגנית

שלוםרב בהתחלה ניסיתי להעביר כל אחד אל מיטתו אך מהר מאוד נשברתי כיוון שבעלי לא מוכן כל ערב להתחיל במסעות ולי עם 4 ילדים קצת קשה במיוחד שאני סובלת מהגב. האמת שלי זה כבר לא כלכך מפריע כבר השלמתי עם זה אני רק שואלת אם זה לא מזיק לילדיםשהם לא ישנים רצוף? הם רוצים להתחיל לישון אצל חברים, האם גם שם הם יטילו?ןהאם זה לא פוגם באיכות השינה שלהם? תודה דגנית

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות