קקי בתחתונים
דיון מתוך פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות
בתי בת שלוש וחצי ויש לה אח בן שנה ושמונה חודשים.היא כבר גמולה כשנה ולפני כחודשיים היא התחילה לעשות קקי בתחתונים. בד"כ זה קורה כאשר היא משחקת עם חברים/בני-דודים וכנראה שהיא מפחדת לפספס את המשחק בזמן שתלך לשירותים. כאשר שואלים אותה מדוע עשתה זאת, היא שותקת או עונה כי ברח לה.לעיתים זה קורה פעם בשבוע-שבועיים ולדוגמא בשבוע שעבר זה קרה במשך 3 ימים רצופים, פעם ביום בכל פעם. הבעיה מתרחשת גם בגן, גם בבית וגם בבתי אחרים.אציין כי בתי מאד נבונה וחכמה ומתבטאת בצורה יפה מאד. מצפה לערה במהרה. לפני כן המצב היה בסדר גמור ולא היו כלל בעיות.
עדיין לא קיבלתי תשובה לבעייתי. ממתינה לתשובתך.
בקר טוב, דבר ראשון,אני מתנצלת. פספסתי את ההודעה שלך... נשאלה כאן שאלה דומה בעבר,אנא קראי את התשובה וראי אם זה עונה לך. במידה שתרצי שאוסיף,בשמחה (רק צייני אם השתנה משהו לאחרונה בשגרת חייה של בתך). http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1234/xPG/10/xFT/4658/xFP/4718 מור.
תודה על תשובתך. בתקופה האחרונה לא השתנה דבר בשיגרת חייה של בתי.לדעתי היא התחילה לקנא באחיה הקטן שהתחיל לדבר ולשיר וכולם מתפעלים ממנו.כמו כן ביקרתי לבדי אצל רופא הילדים שלה והוא טען כי ייתכן שקיימת עצירות.עברו מספר ימים יפים ללא תקלות והיום שוב כאשר באתי לקחתה מהגן היא הסתכלה עליי במבט מעין מבוייש וידעתי כי שוב עשתה קקי בתחתונים.בבית כשהחלפתי לה בגדים ושאלתי אותה מה קרה, היא אמרה שברח לה. אמרתי לה: לא נורא והמשכנו הלאה. עזרי לי כיצד להמשיך? תודה.