שינה תזונה ספורט

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

17/10/2010 | 17:58 | מאת: יוסי

אני עוסק בספורט (ריצה) כתחביב כמה שנים , התחילו אצלי הפרעות שינה ואני לא מתאמן בערב(ממש שינה קלה הרגשתי שלא ישנתי בכלל), הייתי חוזר מהעבודה אוכל ארוחה טובה שהיתה מסוגלת להרדים אותי אפילו לשעה והולך שוב להתאמן (מכור ) , במשך הזמן הוספתי גם שחיה ושיניתי גם תפריטים יותר חלבון כרגע הגעתי למצב שאני לא ישן אפילו שאני לא מתאמן חודש (אוכל כמויות מטורפות של פחממות )מה ששמתי לב שאני שותה סוכר לדוגמא פחית קולה לפני השינה אני מצליח לישון שינה עמוקה (אפילו עם 2 כדורי שינה בונדרמין שניסיתי בעבר הייתי ישן שעתיים ומתעורר והשינה גם לא טובה , אם הייתי שותה סוכר הייתי ישן 5 שעות) פשוט לא מגיע סוכר(אנרגיה=סרוטונין למוח זה הפירוש שלי)כניראה מאכילה של פחממות (לחם לדוגמא) גם ציפרמיל לא עזר

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום "הפרעות שינה": http://www.doctors.co.il/forum-4156 צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)