תסמונת קרטגנר

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

12/10/2009 | 20:51 | מאת: סנדרה חכם

אני אשה בת 44 ואובחנה אצלי בילדותי המחלה תסמונת קרטגנר. ואני אם לילדה אחת שהגיחה לעולם בטיפולי פוריות. אני בנוסף חולת אפילפסיה ומאוזנת. הסבל שלי ממחולות אלו הוא גדול. התסמונת קרטגנר אצלי מתבטאת בשיעולים קשים מאד המפריעים לי לתפקוד היום יומי. קוצר נשימות גירויים חזקים בחזה. השיעולים מטישים לי את הגוף ואין לי אנרגיות וכוחות לגדל עוד ילד.למרות רצוני להביא עוד ילד לעולם אבל הטיפפולים אינם פשוטים בכלל

זהו אינו פורום רפואי, ניתן לפנות לפורום "אלרגיה ואסטמה" ולפורומים העוסקים בטיפולי פוריות. צוות האתר.
18/11/2009 | 13:13 | מאת: מרים

גם לי יש קרטגנר וסיטוס אנברטוס.אין לי אינטרנט בבי,לכן אשאיר לך מס פלאפון ואם תרצי תתקשרי אלי 0548424702.הרבה בריאות ושלום.

23/03/2010 | 20:26 | מאת: נאוה

גם אני סובלת מאוה תסמונת סיטוס אינברוס וקרטנגר השמח לדבר איתך 0507772509

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)