הסרת תוכן מכפיש

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

25/01/2009 | 11:29 | מאת: רמי מור

שגיא שלום בידיעה שפורסמה בפורום פסוריאזיס תמיכה עולה הוצאת דיבה ולשון הרע ואני בוחן את העניין משפטית. הנה הקישור. http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1781,m-Doctors,a-Forums.html#15972_15972 בידיעה מציין הכותב ( דר' גלעד ) כי אני מטעה את הגולשים במזיד תוך שימוש בשמו לרעה וכי הוא אינו יודע דבר וחצי דבר על סוגי טיפולי. הייחוס בדבר הטעיית גולשים ורופאים הוא הוצאת דיבה. לדר גלעד זכרון קצר ככל הנראה. הנה הידיעה המקורית בה הוא עצמו רשם את הדברים. http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2229-12614-8950511,00.html הרופא הזה מתממם והוא שכח כי בפנייה אליי במייל ( בשני מקרים ) הוא הפנה לטיפולי את קרובת משפחתו ראה את תוכן המייל מצורף כאן ----- Original Message ----- From: Dr. Leon Gilead To: רמי מור Sent: Saturday, June 07, 2008 11:45 PM Subject: שמה של המטופלת נמחק מכאן שלום רמי וחג שמח, אני מפנה אליך קרובת משפחה שלי, הסובלת מסוג מיוחד של דרמטיטיס סבוראית. אני מצרף מאמר המתאר חולים אחרים שלוקים בתופעה דומה למה שקורה אצלה. מדובר בנערה צעירה בת 21 שמזה כ- 5 שנים סובלת מקשקשת גסה ועמידה על הפנים. עברה ניסיונות טיפול שונים באמצעות משחות וכדורים - כולם ללא הועיל, אצל רופאים רבים. לאחרונה אני נכנסתי לתמונה ואבחנתי את מחלתה כ- Hyperkeratotic head AND neck Malassezia dermatosis (המאמר הרלוונטי מצורף). בבדיקה נמצאו על העור גם דמודקס רבים והתחלנו בטיפול משולב של מיטקס (על בסיס פרמתרין כנגד הדמודקס), ציקלודרם (משחה אנטיפטרייתית) וכדורי פלוקנול (שניהם נגד המלסזיה) אחד לשבוע. למרות זאת לא נראה שיש שיפור משמעותי במצבה (לפחות לפי מה שהיא מוסרת לי בטלפון כי היא גרה ביוקנעם ואני כמעט ולא נפגש איתה). אני מקווה שהיכולות שלך בתחום יוכיחו את עצמן לטובתה. ד"ר גלעד האי מייל השני מדר גלעד המאשר כי מצבה של קרובת משפחתו שופר ! ישפוט הקןרא ויחליט . ----- Original Message ----- From: Dr. Leon Gilead To: רמי מור Sent: Monday, June 16, 2008 11:05 PM Subject: Re: בהמשך לשיחות שלנו שלום רמי, 1. קיבלתי עדכון ( מהמטופלת ) והיא אכן מתארת הרגשה של שיפור. אני שמח בשבילה וגם בשבילך ומקווה שתמשיך כך. תודה על הטיפול בה. 2. אתה חייב לשפר את נושא הצילום. זה ממש מכה אצלך. התוצאות יפות והצילום שווה לת... ולא יעזרו לך התירוצים. ד"ר גלעד סיכומו של דבר : דר גלעד מנצל את כח השררה שיש בידו למחוק את תגובתי ולפיכך נמנעה ממני זכות קנוייה בדין להגיב ולהגן על שמי. אבקשך להסיר לאלתר את הידיעה המכפישה או לכל היותר לדאוג לאפשר לי תגובה לידיעה על פי כל דין. בכבוד רב רמי מור

30/01/2009 | 10:43 | מאת: מירי

שלום רמי, איננו רואים בלינק שמוביל להודעה של ד"ר גלעד משום הכפשה כלפיך אם קיימת מחלוקת עניינית בינך לבין ד"ר גלעד, אתה מוזמן ליישב אותה עמו בכבוד רב צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)