דימום במוח

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

01/07/2008 | 18:16 | מאת: מזל

שלום רב, לפני כחודשיים התגלה אצל אבי דימום במוח שנגרם כתוצאה מנטילת קומדין (הוא עבר ניתוח מעקפים). למזלנו (לפי דברי הרופאים) הוא הגיע בזמן לבית החולים וטופל בהתאם. כמובן שהופסקה נטילת הקומדין. צילומי ה CT האחרונים הראו שקיימת ספיגה ואין צורך במעקב נוסף. הבעיה היא, שהוא סובל מזה מס' שבועות מסחרחורות שמעכבות את החלמתו. רופא המשפחה טוען שזה תוצאה של האירוע שהוא עבר. בנוסף, הוא סובל מחוסר ברזל ונוטל כדורים. השאלה היא, האם הסחרחורות הן אכן תגובה של פעולת הספיגה והאם זה אמור לחלוף או שהוא יצטרך לחיות עם זה כל החיים? מה יכול למנוע את הסחרחורות הללו? אודה על תשובתך, מזל

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום רפואת משפחה פורום שיקום לאחר אירוע מוחי צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)