חוסר תאבון מרירות בפה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

24/03/2008 | 17:14 | מאת: אריה

שלום רב.... עברתי ניתוח מעקפים 6 לאחר כמה שבועות אושפזתי בבית חולים עקב כאבים בגוף במחלקה נתנו לי זריקות לדילול הדם הטסיות שלי ירדו ל 3000 למצב קריטי הצליחו למזלי לעלות לי את הטסיות ולקבל טיפול ממושך בקורטיזון כמות של 70 הסוכר שלי עלה ל 500 550 קבוע השאלה שלי למה יש בחילות וחוסר תאבון ומרירות בפה

25/03/2008 | 01:20 | מאת: עדי

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורומים הבאים: פורום ניתוחי לב וחזה-מ.רפואי רבין פורום ניתוחי לב-מ.רפואי רמב"ם צוות האתר.
26/03/2008 | 01:13 | מאת: אבי

רצוי לפנות להמטולוג מומחה בקרישת הדם ולרופא המשפחה

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)