שאלה בהקשר מידע רפואי מחלת ה..sjorgen syn

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

05/01/2008 | 15:30 | מאת: מרטה

בקרתי אצל רופא העיניים בגלל חוסרנוחות בעיניים .. הוא קבע שיש ל יובש בעיניים ושאל באים אני סובלת מיובש בפה וכאב בפרקים ...ואכן אני סובלת מהפרקים יובש בפה בנרתיק ובעיניים ..אני בת 51 ..אשמח אים תשיבו במהרה ..נשלחתי לראומוטולוג לשלילת המחלה.. עדיין לא בקרתי אצל הראומטולוג.. בכל אופן חייבת לדעת יותר על תופעה זו בתודה רבה מראש מצפה תשובה לאיימל שלי בבקשה אני ממש נמצאת בחוסר וודאות ..תודה !

05/01/2008 | 21:04 | מאת: אהובה

מרטה, עד לתשובת צוות האתר ---- אני חושבת שטעית באיות של שם התסמונת.. רישמי במנוע חיפוש גוגל : SJOGREN SYNDROME תסמונת סיוגרן אהובה

מרטה שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא העזרי במגוון הפורומים שלנו: http://www.doctors.co.il/xFF-Index,m-Doctors,a-Forums.html צוות האתר.
29/03/2008 | 18:22 | מאת: אילנה

אני חולת פרופירה נמצאת במצב של התקפים של המחלה אם יש מישהו שחולה גם במחלת הפרופיריה ויש לו דרכים להתמודדות איתה או רופא שעזר לו וכו' שיצור קשר איתי בבקשה

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)