סיטוס אונברסוס

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

07/12/2004 | 15:18 | מאת: eti558

שלום לכל מי שיקרא הודעה זו. אני בת 34 נשואה ואמא לשלושה ילדים נולדתי עם סיטוס אונברסוס אנד קרטגנר ברצוני לדעת יותר על הנושא ובכלל אם אפשר לפגוש אנשים כמוני ולדעת כמה אנשים כמוני יש בכל העולם. לכל המעוניין לדעת מה זה בעברית נולדתי עם כל האיברים הפנימייםהפוכים (כל מה שצריך להיות בימין נמצא בשמאל וכל מה שבשמאל נמצא בימין) כן הלב שלי בצד ימין

שלום ותודה על פנייתך, הפורום בו הוספת את הודעתך אינו מתעסק בתחום הרפואי. כדאי להעזר בפורום מידענות רפואית - תמיכה. להלן הלינק: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/237 בברכה, צוות האתר
03/02/2005 | 15:27 | מאת: אפרת

שלום, אני בת 28, נשואה ואם לשלושה ילדים. אובחנה אצלי תסמונת קרטגנר. אני מאד רוצה ילדים נוספים (אני נכנסת להריון באמצעות I.V.F). ברצוני לשאול, האם הריונות ולידות עלולים להחמיר את מצב הריאות, או שאין כל קשר ביניהם. אשמח לשמוע אם יש נשים נוספות במצבי, כמו כן, אשמח לקבל תשובה על שאלתי

27/02/2006 | 20:13 | מאת: דובי

היי, גם אני נולדתי עם אותם נתונים כפי שאת מתארת. אשמח לדעת ממך קצת יותר על המחלה אנא כתבי לי.

24/11/2009 | 19:11 | מאת: נאוה

שלום רב לכל מי שסובל מסטוס אניברוס ותסמונת קרטנגר אני השמח לדבר איתכם בפל 0548119635

29/11/2011 | 11:41 | מאת: נאה

השמח לדבר עם מי שמעוניין בהקשר לסנדרום קרטנגר בטל חדש 0507772509

21/06/2011 | 14:42 | מאת: ורדית

שלום לך, גם אני שייכת לסטטוס שלך ואשמח להיות בקשר על פי כתובת הדואל שלי .

25/07/2011 | 16:10 | מאת: מירי

אנא רשמי את כתובת הדוא"ל שלך. אשמח לעמוד בקשר. מירי

12/10/2012 | 16:04 | מאת: אלין

שמי אלין ואני אשה בת 47. אני נולדתי עם מחלת הקרטגנר + אברים הפוכים. דבר זה מתבטא בשיעולים קשים מאד שמפריעים לי מאד באיכות החיים. יש לי קשיי נשימה,בבדיקות הסיטי שלי נתגלה שכל האונה השמאלית התחתונה הרוסה כי היא מלאה בברונכיאקטזיות. אני מאד שוקלת לעבור ניתוח בהתייעצות עם מומחה ומקווה שניתוח יגמול אותי מהסבל הרב. אני ניסיתי את כל הטיפולים האפשריים כולל אנטיביוטיקות,פזיוטרפיה אנהלציות משאפים סירופים . ומה שעזר לי בעבר כתרופות היום כבר לא עוזר לי. יש לי כל הזמן גירויים חזקים בריאה השמאלית ואני משתעלת המון. העניין מתיש אותי מאד. מה סיכויי ההצלחה בניתוח של כריתת אונה. בברכה סנדרה חכם.זו התקווה היחידה שלי.

04/03/2013 | 18:34 | מאת: נאוה

סנדרה תתקשרי אלי אני באותו סיפור שלך נדבר ב0507772509 וכל מי שבעל תסמונת הנל מוזמן לדבר איתי

09/04/2014 | 21:09 | מאת: נאןה

תתקשרי 0507772509

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)