המלצתכם למורה מעולה להוראה מתקנת בת"א

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

12/12/2004 | 10:00 | מאת: לי

למנהלי הפורום ולגולשים, בני בכיתה ג' מתקשה מאוד לרכוש את מיומנות הקריאה, עד היום הוא למד שעורים פרטיים עם מורה להוראה למתקנת, אך לדעתי לא התקדם הרבה. נא המלצתכם על מורה טובה להוראה מתקנת בתל-אביב בלבד. לעזרתכם המהיר, אודה. לי

12/12/2004 | 12:08 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לי, בוקר טוב, מכון אבחון וטיפול טוב, הפועל בתל-אביב הנו מכון רום פילת. איני בטוחה, אם הוא מקבל תלמידים בגילאיי כיתות היסוד, אך בהחלט כדאי לבדוק. כמו כן קיימים המרכזים העירוניים ללקויי למידה והוראה מתקנת של העיריה וכן של השירות הפסיכולוגי. במרכזים אלה השירותים הניתנים לתלמידים מסובסדים. אפשרות נוספת הנה קבלת שיעורים בהוראה מתקנת ממוחיי שירותי קופות החולים לבעליי שירות רפואי משלים. כאן השתתפות הקופה היא בין 50 ל - 75 אחוזים. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה