לאלמוג בן שחר נאוה ברכות.

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

15/05/2005 | 03:14 | מאת: חמד

נהנית לקרוא את תשובותיך לכל הפונים. איכפתיות, חום, כנות ורצון אמיתי לעזור משולבים במקצועיות ועדוד אין סופיים. יישר כוח על ניהול הפורום באופן כזה. חמד מידן, קינסיולוגית רב תחומית ומטפלת בשיטת מוח אחד.

15/05/2005 | 10:27 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

חמד, בוקר טוב, שמחתי מאוד למצוא בפורום את הודעתך. אני עושה מאמצים רבים על מנת שהפורום הזה יוכל לשמש בית לכל הפונים אליו. אשמח מאוד לראותך כאן ביננו , ובנוסף אולי נוכל לשתף פעולה בעבודה גם בעולם שבחוץ. תודה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה