הפרעת קשב ברמה חמורה - עזרה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

26/07/2014 | 02:30 | מאת: א.

היי קיבלתי 20 אחוז על הפרעת הקשב החמורה שלי מביטוח לאומי, והגשתי בקשה לשיקום רציתי לשאול אם בגלל שלפני שנה עשיתי קורס מקצועי מלשכת העבודה(לא עזר בהרבה) זה יכול לחסום אותי מלקבל עזרה כספית מהביטוח בגלל שכבר לכאורה שיקמו אותי? תודה

26/07/2014 | 10:25 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

שבת שלום, אני לא בקיאה בחוקיי ביטוח לאומי, אבל מבחינה הגיונית קורס כזה או אחר לא פתר לך את הבעיה ובוודאי לא שיקם אותך. לדעתי, את צריכה להמשיך ולהתעקש על כל שקל שמגיע לך. בהצלחה

מנהל פורום לקויות למידה