מבחן מתל

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

14/01/2014 | 18:07 | מאת: לילי

היי , אני לפני לימודים אקדמאים ורציתי לברר מספר דברים על אבחון מתל ; האם הוא מאבחן רק קשיים ספציפיים או שהוא כמו אבחון רגיל של הפרעת קשב? מה עדיף לי בתור מישהי שכנראה סובלת מהפרעת קשב לעשות - מתל או אבחון רגיל?

15/01/2014 | 23:57 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, מבחן מת"ל אינו אבחון קשב. איני יודעת מהם הקשיים עמם את מתמודדת , אך יש להבדיל בין אבחון תפקודי למידה ולקויות למידה לבים הפרעות הקשב. מי הפנה אותך לאבחון זה ומהם הצרכים? השיבי לשאלותיי ונמשיך משם... בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה