התמודדות המשפחה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

19/12/2013 | 18:06 | מאת: יעל

שלום אלמוג אני מתנצלת מראש על ההודעה, אך לצערי מנועי החיפוש לא הועילו לי ואני זקוקה למידע בהקדם. אני מחפשת מאמרים אקדמאיים בעברית על התמודדות המשפחה עם ילד לקוי למידה, ההשפעה על ההורים האחים וכו'. אם את מכירה, אשמח אם תוכלי להפנות אותי באופן ספציפי, למקורות. תודה רבה מראש, וסליחה אם הטרדתי ! יעל

29/12/2013 | 23:28 | מאת: ענת

חפשי ספרים של מלי דנינו. היא כתבה משהו על אימון או הדרכת הורים, ויש שם פרקים על תחושות ההורים וההשפעה על המשפחה. לא זוכרת את שמות הספרים, אבל תוכלי בטח לאתר אותם בגוגל. לדעתי גם מיכל אל יגון, מאוני' ת"א (נדמה לי), כתבה מאמרים בנושא הזה. ענת

מנהל פורום לקויות למידה