בעיות בהבנה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

29/11/2013 | 22:27 | מאת: חנה

שלום רב, אני סטודנטית שנה אחרונה והגעתי (רק עכשיו) למסקנה שיש לי בעיה של הבנה. ממוצע הציוניםשלי גבוה מאוד, המרצים שלי והמליצו לי על תואר שני וטוענים שאני מאוד "חכמה". אבל הבעיה היא שאם אני לא נמצאת בשיעור אני לא מבינה מה רוצה המשורר, אני לא מצליחה להבין כלום לבד, אלא אם כן הייתי בשיעור והבנתי מה המרצה אמר. כנ"ל באנגלית הממוצע שלי נמוך כי היה לי קושי להבין את השאלה (למרות שאני יודעת לדבר אנגלית בצורה טובה ). אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה ניתן לעשות על מנת לאבחן/ לטפל בנושא הזה, זה מתסכל מאוד. תודה רבה

01/12/2013 | 16:04 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

אחר הצהריים טובים, ראשית, אין כל פלא שאינך מבינה, אם לא נכחת בשיעור. אנחנו באקדמינה ולא בכיתה א. בנושא פיענוח שאלות ותכנים ניתן להעזר במורה מומחה לאסטרטגיות למידה, אשר יסייע למצוא היכן את מאבדת קשב או תפקוד. בהצלחה אלמוג

03/12/2013 | 19:54 | מאת: חנה

הבעיה היא כאשר אני נמצאת בכיתה ומתחילה ללמוד בבית למבחנים.. לוקח לי הרבה זמן להבין ולקשר את הדברים שנאמרו בכיתה

מנהל פורום לקויות למידה