התמודדות יום יומית

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

19/11/2013 | 22:47 | מאת: טלי

שלום, שמי טלי אני בת 27 אימא לילדה. אני מאובחנת עוד מהתיכון שיש לי בעיית קשב וריכוז, אך עם השנים יותר ויותר קשה לי להתמודד עם זה מבחינה תעסוקתית קשה לי להתרכז לזכור שמות אפילו אחרי דקה, אני מעוותת אותם. אני עושה טעויות מחוסר ריכוז , אני פתאום מתנתקת, יכולת הבעה עצמית בעל פה נוראית חסרת ביטחון עצמי.... אני מרגישה אבודה ומפוחדת..... אשמח לכל יעוץ או עזרה תודה

20/11/2013 | 21:21 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

טלי, ערב טוב ראשית, חשוב לי לדעת האם את מטפלת בבעיית הקשב? ללא קשר הייתי משקיעה זמן בלימוד אסטרטגיות למידה ורטוריקה, כלומר אימון בנאום והבעה בעלפה אצל איש מקצוע. מה את עושה בחיי היום יום? מהי האינטרקציה שלך עם הסובבים מבחינת שיחה או כל ביטוי אחר? השיבי על שאלותיי, וננסה להמשיך משם... בברכה אלמוג

20/11/2013 | 22:08 | מאת: טלי

ערב טוב, אני לא מטפלת בבעיית קשב, בקשר לטיפול שהצעת לי אני מאוד אשמח. בעיקרון אני הנדסאית לוגיסטיקה והיום עובדת בתור מנהלת משרד בחברה יחסית גדולה. תפקיד שלי לא מאפשר לי להיות מי שאני אלא הרבה יותר מרוכזת וקשובה (תפקיד גדול מאוד ולא רק פיקידותי) בקשר לאינטראקציה עם אנשים היא שונה מאוד.... מצד אחד אני זורמת גם מבחינת הבעה והכל ללא בעיות ליד אנשים שהם ברמה שלי או פחות או אפילו אלא שאני מרגישה נוח להיות מי שאני ואז בעצם הליקוי נעלם.... ומצד שני אנשים מכובדים או חכמים או עם יכולת הבעה מעולה אני מרגישה קטנה....חסרת ביטחון . ובנוסף אני לא מסוגלת לרשום אם מישהו מסתכל מה אני רושמת ותודה על העזרה.

מנהל פורום לקויות למידה