אבחון קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

12/11/2013 | 18:42 | מאת: נחום

בני בן 14 סובל מהפרעת קשב וריכוז בא לידי ביטוי בעיקר בשיעורי אנגלית (הקבצה א') מהו האבחון המתאים תודה

13/11/2013 | 08:59 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, האם הילד מאובחן? אם כן, האם מטופל? האם קיימת בעיה נוספת בלימודים? מהי רמת הציונים של בנך? מדוע לדעתך, דרוש אבחון נוסף? השיבי על שאלותיי, וננסה להמשיך משם. בברכה אלמוג

13/11/2013 | 18:50 | מאת: נחום

הילד לא אובחן יש תלונות על הפרעות בכיתה הציונים סביב ה- 80 באנגלית יש נפילה ל- 50 חשבנו שאבחון + מילונית בבחינות יכול לעזור תודה

מנהל פורום לקויות למידה