כיתה קטנה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

29/07/2013 | 11:43 | מאת: אדווה

בס"ד אלמוג העליתי את הבן שלי לועדת השמה התחרטתי כשהבנתי מה שעשיתי אך העניינים התגלגלו עד שבועדת הערר הוחלט לכיתה קטנה אני צריכה להוציא אותו למקום חדש שהוא לא מכיר כדי שלא ידעו שהוא בכיתה קטנה אני חוששת מאוד וקרועה בין דעות שאומרות שזב סטיגמה ושהוא לא יתקדם ובין דעות ביניהם המפקחות שזה הטוב עבורו עברתי תקופה קשה של מלחמות והתלבטויות אני כאילו קיבלתי את זה וצריכה עוד אישור שאני עושה את הדבר הנכון ובאמת עוזרת לבן שלי ואיך אני בודקת איזה בית ספר טוב בשבילו אדווה

02/08/2013 | 07:59 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

אדווה, בוקר טוב, כיתה קטנה יכולה להיות ברכה גדולה והצלה לבן שלך. זה לא גזר דין, לא גורל שנקבע מעכשיו ועד סוף החיים, אלא קרש ומקפצה . זו ההזדמנות להתחזק, לרכוש כלי למידה יעילים ולשוב לכיתה הרגילה בעוד שנה, שנתיים ממקום הרבה יותר טוב. בהצלחה רבה! אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה