מבחני בגרות

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

03/07/2013 | 10:33 | מאת: סמדר

היי אלמוג בתי סימה כתה יב. עשתה מבחן בע"פ באנגלית 4 יחידות. שאלון ראשון ושני המגן והבגרות היו סביבות 80. השאלון האחרון היה מגן 85 ובגרות 58. מבחן בע"פ קבלה בבגרות 88. המורה טוענת שיש סכוי שמשרד החינוך ישלול את המגן בגלל הפער. האם הוא שולל את הבחינה כולה? או רק לא מתחשב במגן, ולוקח את ציון הבחינה שנמוך יותר? או שבאמת אין צורך במועד ב כי הם מחשבים 50% למגן ו 50% לבחינה?

03/07/2013 | 20:51 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, מרבית הסיכויים שהכל בסדר. ביטול ציון המגן יקרה אך ורק, אם קיימים עוד מספר מקרים בכיתה של ביתך, ובהם פער דומה. במידה וציון המגן יתבטל, ציון הבחינה יאושר כציון סופי בשאלון זה בלבד. מכיוון שציוניה של ביתך ביחידות הנותרות גבוה, היא תצליח ותגיע לציון מכובד בכל מקרה. ( 70 סופי אם יבוטל המגן ), מה שאיני חושבת שיקרה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה