איבחון brc

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

26/01/2013 | 10:18 | מאת: אפרת

בקש לדעת מהו האיבחון היעיל ביותר לערוך לילדה עם קיי ריכוז כזה שתוצאותיו ודרכי הטיפול יסיעעו לילדה ולא יהיו רק על הנייר תודה רבה

26/01/2013 | 22:48 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, את מבקשת בקשה גדולה. טיפול בבעיית קשב חייבת להיות משולבת בטיפול רפואי ורגשי התנהגותי, ולעתים גם באמצעות מערך לימודי ורכישת אסטרטגיות למידה. בקופת חולים כללית עדיין מתעקשים על בדיקת טובה, שאינה מדויקת או אמינה בצורה מספקת בחלק מן המקרים, מטעמי עלות. בת כמה הילדה? במה באים לידי ביטוי הקשיים בשטח? אנסה לברר בהמשך השבוע אודות מוסדות מטפלים , אולי בסבסוד, כמערך טיפולי מלא. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה