בגרות באנגלית 5 יחידות התאמה בעל פה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

09/01/2013 | 00:06 | מאת: מרים

תלמיד בכתה י"א 5 יחידות המלצה למבחן באנגלית בע"פ.מה כוללת ההתאמה הן מה מתבקש לענות ואיזו עזרה מהבוחן

09/01/2013 | 21:13 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בחינה בעלפה התלמיד מקבל את מחברת הבחינה כמו כולם. בחצי השעה הראשונה הוא מסמן לעצמו הערות, חלקי תשובות, ראשי פרקים של החיבור... לאחר מכן יושב עם בוחן בכיתה נפרדת ומשיב על שאלות הבחינה תוך שיחה. הבוחן אינו יכול לעזור, אלא בשאלות מכוונות: " אתה בטוח? "יש לך מה להוסיף?" בבחינה זו התלמיד אינו מגיש מחברת כתובה. כל תשובותיו נכתבות על ידי הבוחן. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה