הקלות לבגרויות

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

31/12/2012 | 15:14 | מאת: שיר

הי, ברצוני לקבל פטור מערבית לביתי, איזה אבחון עלי לעשות? על סמך מה אפשר לקבל פטור,הכונה איזה קושי או לקות? והאם ניתן בכלל לקבל פטור מערבית? תודה

02/01/2013 | 13:53 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

צהריים טובים, על מנת לקבל פטור משפה זרה יש צורך באבחון רב תחומי. הפטור ניתן על רקע קשיים פונולוגיים משמעותיים. בברכה אלמוג

06/01/2013 | 10:16 | מאת: כרמית

שיר שלום, בכדי לקבל פטור מערבית, עליך לקחתה לאבחון דידקטי, שפה ותפקודים בלבד. באבחון הדידקטי יאתרו (במידה וקיימים) קשיים/לקויות מהן סובלת הילדה: קשיים בזיכרון, על כל סוגיו, יכולת עיבוד מידע,מיומנויות שפה, קריאה והבנת הנקרא ועוד. לאחר איתור הקושי, יוכל המאבחן הדידקטי להמליץ על התאמות כנדרש וביניהן: פטור מערבית. בהצלחה, כרמית

09/12/2013 | 19:05 | מאת: טורין שלוןם

הוא מתענה עם הערבית הזאת ואני לא יודעת מי יכול לעשות לו אבחון וכמה זה עולה. לא עולה לי אפילו מאבחנים בערבית מגוגל. תודנ

מנהל פורום לקויות למידה