מחקרים בתחום הדיסקלקוליה ?!

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

26/11/2012 | 22:00 | מאת: אירנה

שלום, הנני מאובחן מגיל מאוד צעיר הלקות למידה שלי היא בתחום הכמותי (דיסקלקוליה) הנני מעוניינת לדעת אם יש היום מחקרים בתחום הזה ספציפית ואם הם נעשים בכלל. אם כן אשמח לדעת מאחר ואני מעוניינת לקחת חלק בהם. תודה.

11/12/2012 | 10:40 | מאת: הדס

שלום אירנה, דיסקלקוליה, וחשיבה חשבונית בכלל, הם תחומים שהתפתחותם המחקרית מואצת בשנים האחרונות. לשאלתך- כן. יש יותר ויותר מחקרים בתחום. האם יודעים כבר מה עומד בבסיס הלקות?- לא עד הסוף. אינני יודעת היכן את גרה, אך באוני' חיפה יש חוקרת שזה תחום המחקר שלה. http://www.edu.haifa.ac.il/index.php/the-department-of-learning-disabilities/department-of-learning-disabilities-staff.html (ד"ר אורלי רובינשטיין) הדס

13/12/2012 | 20:43 | מאת: אירנה

שלום הדס, הנני מבאר שבע אולי יש חוקרים בתחום באוניברסיטת בן גוריון???. ותודה רבה על המידע :)

מנהל פורום לקויות למידה