בעיית זיכרון

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

12/11/2012 | 21:48 | מאת: מירי

aaaaaaaaaaaaaaaaaaviadaaaבני בכיתה ד' יש לו קשיים בלימודים. קשה לו להבין את החומר וקשה לו לזכור מה הוא לומד הוא החלש בכיתה ה מאוד מעציב אותי הוא לוקח ריטלין אך חוסר הידע בלימודים גורם לו לתיסכול ורגשי נחיתות למרות שאני יושבת ועוזרת לו אני דואגת איך הוא יוכל לעשות בעתיד בגרויות וכו' מה עושים במצב כזה ??ת

24/11/2012 | 20:35 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, על מנת לסייע לילד עם קשיים יש לאתר במדוייק את מקורות הקושי. האם קיים אבחון רב תחומי מסודר? חשוב לעבוד על אסטרטגיות למידה והוראה מתקנת כדי להדגיש יתרונות ולמזער את הקשיים. בגרויות? בשלב זה דאגי שבנך יחייך ויהיה מאושר. בחינה כזו או אחרת ממש לא צריכה להעסיק אותך בעשר השנים הקרובות לכל הפחות, וגם אז יש דרכים להתמודד ולהצליח יפה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה