מורה להוראה מתקנת

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

09/11/2012 | 05:19 | מאת: אתינקה

אני מחפשת מורה להוראה מתקנת לילדה בכיתה א' - בעיות בפונולוגיה ובעיות בחשבון. מחפשת מישהי טובה מאוד באזור הצפון, עמק יזרעאל והסביבה. אשמח לקבל המלצות בדחיפות. תודה

15/12/2012 | 19:05 | מאת: הדס

שלום אתינקה, נסי לחפש בין בוגרי החוג ללקויות למידה באוניברסיטת חיפה. פרסמי שם, או התייעצי עם הקליניקה בחוג לחינוך. בטוחה שתוכלי למצוא שם נשות מקצוע מוכשרות (וגם אם הן בתחילת דרכן, לא נורא. הן תהיינה יצירתיות יותר ומצוידות בידע הכי עדכני שיש כרגע). בהצלחה, הדס

מנהל פורום לקויות למידה