מורה משלבת

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

28/10/2012 | 11:57 | מאת: אביטל

שלום וברכה. 1. האם גם היום הדרישות על-מנת להיות מורה משלבת הם תואר בחינוך מיוחד ושלוש שנות הוראה? ראיתי שהשנה נפתחו בכמה מקומות תארים ספציפיים בלקויות למידה ורציתי לדעת אם יקבלו אותי בתור מורה משלבת גם אם אעשה תואר בחינוך מיוחד. אני בעלת תואר ראשון ביעוץ חינוכי ותעודת הוראה ומלמדת בזה שנה וקצת. ברצוני לעבור להיות מורה משלבת, אך איני רוצה להתחיל חנוך מיוחד ולגלות שהדרישות גדלו או השתנו. 2. יכול להיות שראיתי שלמורה משלבת רק 2 שעות פרטניות ו-7 שעות שהיה'? אשמח לקבל תשובות, תודה רבה, אביטל.

31/10/2012 | 16:41 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

אחר הצהריים טובים, את מערבבת בין מונחים. שעות פרטניות ושהייה אינן קשורות למקצוע , אלא לארגון המקצועי ( הסתדרות או ארגון) ולהקף המשרה שלך. לגבי ניסיון בהוראה- בדרך כלל הדרישה לא תשתנה, אך תמיד יש מקרים יוצאים מן הכלל במקרים חריגים. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה