0.7 או כיתת מבר

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

19/08/2012 | 16:51 | מאת: גלית

נאוה ערב טוב בני קיבל זכאות ל-0.7 ובמקביל היה מועמד לכיתת מבר נאמר לי שאם הוא קיבל זכאות ל0.7 אין הוא יכול להיות בכיתת מבר. מה נכון? להיות זכאי ל0.7 (ולהיות בכיתה בת 29 תלמידים בה הוא נמצא כעת) או בכיתת מבר? מה הוא מרוויח מהזכאות מול כיתת מבר? תודה רבה מראש גלית

20/08/2012 | 12:50 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

גלית צהריים טובים, 0.7 מאפשר מיידית היבחנות בכל בחינות הבגרות בשאלונים מותאמים. מה שמקל במידה רבה על חלק מן הילדים. עם זאת, לא ברור לע האבחון מול השיבוץ. אם הילד מוכר כזקוק לעזרה לימודית וסייוע, מדוע לשבץ אותו בכיתה רגילה? האם קיבלת תשובה בנוגע להגדרה של הכיתה אליה משובץ בנך? בכיתת מב"ר ניתנות יותר שעות לכל מקצוע והתנאים נוחים יותר מכיתה רגילה, אך שוב, איני יודעת לאן משובץ בנך. יתכן והפיתרון שניתן הוא טוב. נסי להשיב לי, ונמשיך משם. בברכה אלמוג

20/08/2012 | 16:02 | מאת: גלית

נאוה שלום בני שובץ לכיתה קטנהבת 29 תלמידים עם הקלות של 0.7.

מנהל פורום לקויות למידה