מיומנות למידה בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

30/07/2012 | 09:23 | מאת: אני

יש לי רושם כי ביתי בת ה-6.5 סובלת מליקויי למידה הקשורים לרכישת מיומנות בקריאה וזכרון. התחושה מלווה אותי כבר כשנתיים אך חשתי כי מוקדם לומר זאת בגיל זה. אשמח לדעת האם בכל ניתן לאבחן בעיה זו בגיל זה ובמידה וכן- היכן לעשות זאת וכיצד להתמודד תודה

30/07/2012 | 13:17 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

צהריים טובים, ביתך עולה לכיתה א, אומסיימת אותה? יש לעובדה זו חשיבות רבה מאוד!!! במידה והילדה לאחר שנת לימודים, מהם תפקודי הקריאה והכתיבה שלה? במידה ועדיין לא התחילה ללמוד, אין כל הצדקה לעריכת אבחון. למה את מכוונת , כאשר את מדברת על מיומנויות זיכרון? ושוב, כיצד הדברים באים לידי ביטוי בשטח בלמידה בבית הספר, ואני מדגישה! בית הספר ובהחלט לא בגן. אבחון בגיל זה נכון ביותר שיערך על ידי פסיכולוג בית הספר. שירות האבחון חינם. אשמח לשמוע פרטים נוספים, ולנסות ולהשיב על שאלותייך. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה