חיפוש מורה פרטי באנגלית ללקוי למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

05/07/2012 | 12:25 | מאת: שרה

אני אמא לילדה בת 28 עם קשיי למידה בעיקר באנגלית מחפשת מורה שמתמחה בליקוי למידה באזור המרכז(רמלה)אשמח לשמוע ממך!!

23/10/2012 | 21:44 | מאת: דינה ריכטר

שלום, אני מורה לאנגלית ללקויי למידה. בעלת נסיון רב. מתגוררת בתל אביב. עובדת עם ילדי בית ספר יסודי, חטיבה, ותיכון. מלמדת גם סטודנטים באוניברסיטאות ובמכללות. וגם עם אנשים בוגרים. אשמח לעזור לבת שלך.

23/10/2012 | 21:44 | מאת: דינה ריכטר

שלום, אני מורה לאנגלית ללקויי למידה. בעלת נסיון רב. מתגוררת בתל אביב. עובדת עם ילדי בית ספר יסודי, חטיבה, ותיכון. מלמדת גם סטודנטים באוניברסיטאות ובמכללות. וגם עם אנשים בוגרים. אשמח לעזור לבת שלך.

30/08/2013 | 11:58 | מאת: גד

דינה שלום, מחפש מורה לאנגלית לבני (10.5) באיזור צהלה. אשמח לתשובתך ולמידע נוסף (גם להמלצות לגבי מורים אחרים בסביבה) תודה גדי

מנהל פורום לקויות למידה