תכנת Sharper Brain - היכן ניתן להשיגה בארץ?

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

12/04/2005 | 11:40 | מאת: ג'ני

לבני בן ה-11 קיימת הפרעת קשב וריכוז גבולית. מטופל בשיטה הוליסטית ולא בתרופות. מעונינית לחשוף אותו לאימון באמצעות התוכנה Sharper Brain. 1. האם למישהו יש נסיון איתה ויוכל להעיד עליה? (קלות/קושי בעבודה איתה, תוצאות..) 2. היכן ניתן להשיגה 3. האם קיים הבדל משמעותי בגירסה הביתית וזו המיושמת בקליניקות? תודות.

12/04/2005 | 22:43 | מאת: רס

הלינק לאתר של החברה: www.keshevzikaron.com יש באתר תגובות והמלצות של משתמשים. כמו כן יש בו פורום.

מנהל פורום לקויות למידה