מציאת עבודה באבחון+שאלה לגבי תעודת מאבחן

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

13/06/2012 | 14:27 | מאת: קרן

שלום רב, שתי שאלות: 1. איך אני מוצאת עבודה כמאבחנת? חיפשתי באתרי דרושים אך אין מודעות. האם כדאי לפנות ישירות למכוני אבחון? אם כן- מה לומר? 2. יש לי תואר שני בלקויות למידה. נשאלתי האם יש לי "תעודת מאבחן". האם התואר שווה ערך לתעודה? תודה

15/06/2012 | 07:10 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, על מנת למצוא עבודה חייבים להכיר אותך ויותר מכך לדעת על קיומך. במקומות רבים אין צורך מיידי, אך בהחלט מתעורר צורך כזה בהמשך, לכן טוב שמכתב קורות חיים מסודר יסתובב ויהיה נוכח. פני ישירות לכל מכון או מרכז אבחון והציגי את עצמך. מודעות הדרושים אינן מספקות. לגבי תעודת מאבחן - האם במהלך הלימודים למדת לימודי אבחון באופן ספציפי? מה כתוב על תעודות ההסמכה שלך? האם התנסית בפועל בקיום אבחונים ובניית תכניות לימוד על בסיסם? באופן כללי תעודת מאבחן אינה שווה בהכרח לתעודת תואר ולהפך. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה