כיתת מבר

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

19/05/2012 | 13:27 | מאת: גלית

נאוה שלום בהמשך לתשובתך לגבי בני המסיים כיתה ט ועולה לתיכון בדבר כיתת מבר, ציינת שעלי לעשות הכל בכדי שיתקבל לעדכן שבוועדת השמה קיבל עזרה 0.7 אבל אני חושבת שכיתת מבר היא הכיתה שמתאימה לו ביותר לאור האבחונים הפסיכו דדקטיים שעבר ציניו נעים בין 75-78 עם המון עזרה מבחינתי וממורים פרטיים . בתיכון נאמר לי להגיע עם תעודה של מחצית ב מה לעשות? תודה רבה גלית

19/05/2012 | 14:42 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

צהריים טובים, מסלול 0.7 מאפשר קבלה לכיתות שונות ובכללן מב"ר ואומץ. בואי נדבר רגע על הסיבות בגללן את רוצה דווקא את הכיתה הזו. מה את יודעת על כית מב"ר? מה הילד רוצה? איזו כיתה הוצעה כעת? כיתה קטנה? בררי לגבי הרכב כיתת אומץ בבית הספר. יתכן וכאן יהיה פיתרון טוב יותר לכל הצדדים. חזרי אלי עם תשובות, ונמשיך משם... בברכה אלמוג

27/05/2012 | 12:53 | מאת: גלית

אלמוג היקר כתבתי לך את המשך שיחתינו לגבי כיתת נבר אשמח אם תוכל לחזור אלי כדי שאוכל לדעת איך אני ממשיכה. תודה רבה גלית

מנהל פורום לקויות למידה