כיתה ט' ללקויות למידה ללא בעיות התנהגות בחיפה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

17/05/2012 | 22:52 | מאת: מינה הרן

שלום, לבן שלנו לקויות למידה רבות ללא בעיות התנהגות, הוא אובחן כבעל לקות למידה לא ורבלית. השבוע היינו בועדת השמה בעיריית חיפה בניסיון למצוא לו מסגרת יותר מתאימה. הוא יזם את הועדה וברצונו ללמוד בכיתה קטנה עם ילדים ללא בעיות התנהגות. היום הוא לומד ב"רעות" בכיתה ח' במגמת מוסיקה עם עוד 40 ילדים ומאוד קשה לו, למרות כל ההקלות והעזרה. נאמר לנו בועדה שאם נמצא לפחות חמישה ילדים בגילו מחיפה או הסביבה הם יכולים לפתוח כיתה. כרגע יש לנו שניים וצריך עוד שלושה. אנו מבקשים את עזרתכם, אם יש לכם ילדים מתאימים או מכירים כאלה תתקשרו אלי, בתודה, מינה הרן 054-5615522

01/07/2012 | 14:38 | מאת: ציפי

רציתי להזדהות איתך, הציעו לבני להרשם לכיתת ליקויי למידה, הוא ילד רגיש, לא אלים בעל בעיית קשב וריכוז קלה..אולי את יודעת משהו על כיתת ליקויי למידה ב"רעות"חיפה? איך שם וכו' אשמח ואודה לתשובה.

04/07/2012 | 00:02 | מאת: מינה

הי, אני לא ממש מכירה את הכיתות האלה ברעות, אבל שאלנו את צוות בית הספר אם הן מתאימות לבן שלנו, נאמר לנו שלא. אלו שוב כיתות מעורבות ויש גם ילדים עם בעיות התנהגות.שאלתי גם את הבן שלי שרואה מה קורה בבית ספר מה הוא חושב והוא אמר שלא היה רוצה להיות שם. ממש קשה למצוא מסגרת מתאימה, אני מבינה אותך לגמרי. אנחנו כרגע מחכים לראות אם נתקבל לאלונים... בהצלחה!

מנהל פורום לקויות למידה