התלבטות קשה לגבי החלטה לשנת הלימודים הבאה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

09/05/2012 | 19:11 | מאת: גלית

שלום רב בני עולה שנה הבאה לכיתה י והוא אובחן כלקוי למידה ביקשתי כיתת מבר אך בוועדת השמה טענו כי הממוצע שלו גבוה 73 למרות שהצגתי בפני וועת ההשמה אבחונים פסיכודדקטי שמראים שיש פער ובעצם הממוצע היחסי גבוה נרכש עם המון עזרה שיעוריים פרטיים ועזרה ממני האם. בוועדה הייתה החלטה שבני יקבל 3 שעות תגבור ויהיה בכיתה רגילה והועלתה אף הצעה לחשוב על בית ספר תיכון אקשטיין. אני ממש ממש מתלבטת ולא יודעת מה נכון לעשות, האם להתעקש על כיתת מבר במקום מגורי(פתח תקווה) או כן לפנות לתיכון אקשטיין כיתה רגילה תהיה קשה מאוד עבור בני. זקוקה לעזרה והדרכה גלית.

09/05/2012 | 22:20 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, לדעתי, אם עדיין לא מיציתם את כל ההליכים או האפשרויות להגיע לכיתת מב"ר יש להתעקש ולעשות הכל על מנת להגיע אליה. בברכה אלמוג

09/05/2012 | 23:24 | מאת: גלית

אלמוג שלום מה עלי לעשות כדי שבני כן יתקבל לכיתת מבר למרות שמראש אמרו לנו שהציונים שלו גבוהים איך אתעקש למי לפנות?

מנהל פורום לקויות למידה